ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ - Γυψοσανίδες - gypsodynamiki.gr

  1. Αρχική
  2. ΠΡΟΪΟΝΤΑ
  3. ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ

Γυψοσανίδες ανθυγρές - GKI (Χρησιμοποιείται σε χώρους υψηλής υγρασίας. Το χαρτί τους περιέχει μυκητοκτόνο ουσία και ο πυρήνας τους είναι επεξεργασμένος με πρόσμικτα που μειώνουν σημαντικά την υδροαπορροφητικότητά τους). Γυψοσανίδες πυράντοχες - GKF (Χρησιμοποιείται σε κατασκευές υψηλών απαιτήσεων πυραντοχής. Ο πυρήνας τους περιέχει ορυκτές ίνες και πρόσμικτα που δίνουν στη γυψοσανίδα ιδιαίτερη αντοχή στη φωτιά). Γυψοσανίδες ανθυγροπυράντοχες - GKF-I (Χρησιμοποιείται σε χώρους που απαιτούν αυξημένη παθητική πυροπροστασία και αντοχή στην υγρασία). Γυψοσανίδες standard - GKB (Χρησιμοποιείται σε γενικές εφαρμογές για την κατασκευή ψευδοροφών, διαχωριστικών τοίχων και για εσωτερικές επενδύσεις εξωτερικών τοίχων).

Ειδικές Γυψοσανίδες

Ινογυψοσανίδα 'Vidiwall' (Συμπαγής δομική πλάκα γύψου και ινών σελουλόζης με μεγάλο ειδικό βάρος, σκληρή επιφάνεια και υψηλές μηχανικές αντοχές. Χρησιμοποιείται σε χώρους που απαιτούν αντοχή στα κτυπήματα, καθώς και ικανότητα ανάρτησης φορτίων απευθείας στο στοιχείο πλήρωσης του τοίχου χωρίς ειδική ενίσχυση του σκελετού. Η ινογυψοσανίδα Vidiwall-4VT παράγεται σε πάχη 10mm και 12,5mm με τα τέσσερα άκρα της φρεζαρισμένα για καλύτερη και ευκολότερη αρμολόγηση. Διαστάσεις: 1200mm x 2800/3000mm ή 1000mm x 1500mm).

Πυράντοχες Γυψόπλακες 'Fireboard' (Ειδικές δομικές γυψοσανίδες που ανταποκρίνονται στις πιο σκληρές απαιτήσεις παθητικής πυρασφάλειας. Ο ειδικός πυράντοχος πυρήνας τους έχει βάση το γύψο και τον περλίτη και περικλείεται από άκαυστο υαλούφασμα. Κατατάσσονται στην κατηγορία Α1 των εντελώς άκαυστων υλικών κατά DIN 4102. Το Fireboard παράγεται σε πάχη 15, 20, 25mm σε διαστάσεις 1200mm x 2000mm).

Διάτρητες Ηχοαπορροφητικές Γυψοσανίδες (Γυψοσανίδες με κυκλική, τετράγωνη ή ακανόνιστη διάτρηση σε ποικιλία σχεδίων και ποσοστών διάτρησης για ηχοαπορροφητικές επιφάνειες. Διαστάσεις: < 100mm-1250mm x max.3000mm αναλόγως της διάτρησης).

Ηχομονωτικές Γυψοσανίδες 'Piano (Γυψοσανίδες υψηλής πυκνότητας για εφαρμογές με μεγάλες απαιτήσεις ηχομόνωσης).

Γυψοσανίδες 'La Vita' (Γυψοσανίδες με χαρτί επενδυμένο με ανθρακονήματα για χώρους προστατευμένους από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Παράγεται σε πάχος 12,5mm. Διαστάσεις: 1250mm x 2600mm).

Γυψοσανίδες με Επένδυση Μολύβδου (Γυψοσανίδες με εργοστασιακά επικολλημένο φύλλο μολύβδου σε πάχη από 0,5 έως 3,00mm για τοιχοποιΐες και οροφές σε χώρους όπου απαιτείται ακτινοπροστασία. Διαστάσεις: 625mm x 2000mm).

Γυψοσανίδες '4ΑΚ' (Γυψοσανίδες με εργοστασιακά, λοξά διαμορφωμένα και τα τέσσερα άκρα τους ώστε να επιτυγχάνεται ταχύτερη και καλύτερη αρμολόγηση).

Γυψοσανίδες Knauf AluTherm

Γυψοσανίδες Πανέλα knauf in Therm

Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.

ΓΥΨΟΣΑΝΙΔΕΣ, ΠΡΟΪΟΝΤΑ