Σχετικά με εμάς - Γυψοσανίδες - gypsodynamiki.gr

  1. Αρχική
  2. Σχετικά με εμάς
Η εταιρία μας Gypsodynamiki  η οποία εδρεύει στη Νέα Ιωνία, δραστηριοποιείται εδώ και αρκετά πετυχημένα χρόνια, στο χώρο των γυψοσανιδών - γύψινες διακοσμήσεις, τεχνοτροπιών και γενικότερα με ότι έχει να κάνει με την εσωτερική αισθητική σπιτιών, καταστημάτων και χώρων μαζικής εστίασης. 
 
Έχουμε ως κύριο σκοπό να καλύπτουμε όλο το φάσμα των τεχνικών αναγκών των πελατών μας, από τη μελέτη και το σχεδιασμό έως και την εφαρμογή, ώστε να προσφέρουμε να δημιουργήσουμε τον χώρο του κάθε πελάτη όπως ακριβώς τον φαντάζεται, βάση και των δικών μας προτάσεων. 
 
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για τις εργασίες μας είναι επώνυμα, πιστοποιημένα και πληρούν όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. 
 
Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρο προσωπικό στον χώρο, που ενημερώνεται διαρκώς για τα νέα υλικά της αγοράς. Σε συνεργασία με την KNAUF, η ομάδα μας παρακολουθεί επιλεγμένα επαγγελματικά σεμινάρια ώστε να είμαστε πάντοτε σε θέση να προτείνουμε στον πελάτη μας τις καλύτερες λύσεις με το σωστότερο δυνατό αποτέλεσμα.
 
Στόχος μας είναι, η σωστή και άμεση εξυπηρέτηση σας και φυσικά η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας σε λογικές τιμές. 

Αξιοπιστία

Η δημιουργικότητα και η υπευθυνότητα είναι βασικές μας αρχές και μας έχουν βοηθήσει να δημιουργήσουμε ένα αξιόπιστο όνομα στον χώρο των κατασκευών.

Εργονομία

Συνδυάζοντας την μηχανολογία, την αρχιτεκτονική και τις ανθρώπινες ανάγκες, δημιουργούμε ζωντανούς χώρους που απολαμβάνουν όλοι.

Τεχνογνωσία

Η πολυετή εμπειρία μας και το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό μας δίνει την δυνατότητα να αναλαμβάνουμε έργα ιδιαίτερης δυσκολίας και σύνθεσης.